problem with posts?

You can post any forum related suggestions or feedback here.

Moderator: Moderators

Post Reply
mergy
Member
Member
Posts: 147
Joined: February 5th, 2010, 12:44 pm
THS Average: 200
Positive Axis Point: 5>1^
Speed: 16 offhand
Rev Rate: 240
Axis Tilt: 15
Axis Rotation: 47

problem with posts?

Post by mergy » March 18th, 2013, 12:00 am

Started having troubles when opening forim from index. the red pinned posts that I open & read & then go back to the forum for the next unopened post, the one I just opened & read is still red pinned, where before the red was gone on read posts. Is their a fix for this ? thanx for any help! Don

User avatar
MegaMav
Moderator
Moderator
Posts: 4475
Joined: April 27th, 2007, 5:00 am
THS Average: 230
Sport Average: 200
Positive Axis Point: 4 15/16 Over 3/8 Up
Speed: 15.25 MPH - Camera
Rev Rate: 350
Axis Tilt: 14
Axis Rotation: 40
Heavy Oil Ball: Radical - The Closer
Medium Oil Ball: Brunswck - Method Solid
Light Oil Ball: DV8 - Poison Pearl
Preferred Company: Radical Bowling Technologies
Location: Malta, NY

Re: problem with posts?

Post by MegaMav » March 18th, 2013, 12:20 am

Sometimes this happens, rarely, but it happens.
At the top of each forum, there is a link that says "Mark topics read".
This will clear it.
“When you prepare for everything, you’re ready for anything.” - Bill Walsh

mergy
Member
Member
Posts: 147
Joined: February 5th, 2010, 12:44 pm
THS Average: 200
Positive Axis Point: 5>1^
Speed: 16 offhand
Rev Rate: 240
Axis Tilt: 15
Axis Rotation: 47

Re: problem with posts?

Post by mergy » March 19th, 2013, 12:18 pm

still a problem. let's c if I can better describe the issue. Before when in a forum, with several red pinned items, if I selected that item and then went back to the same forum the item I just read would be cleared of the red pin but the others would not & so I could move thru each item without keeping track of which item I last viewed because the red pin was not gone as a result of viewing that particular item. I followed your advice about the "mark as read" at the top of page and when used it removed all the red pins at once, so this became more confusing searching for the new post. So before when I opened a item, that item only would lose the red pin and the other items would still show the red pin until each was read. Hope this is a better explanation of my problem. Thank 4 help.

User avatar
MegaMav
Moderator
Moderator
Posts: 4475
Joined: April 27th, 2007, 5:00 am
THS Average: 230
Sport Average: 200
Positive Axis Point: 4 15/16 Over 3/8 Up
Speed: 15.25 MPH - Camera
Rev Rate: 350
Axis Tilt: 14
Axis Rotation: 40
Heavy Oil Ball: Radical - The Closer
Medium Oil Ball: Brunswck - Method Solid
Light Oil Ball: DV8 - Poison Pearl
Preferred Company: Radical Bowling Technologies
Location: Malta, NY

Re: problem with posts?

Post by MegaMav » March 19th, 2013, 1:18 pm

So the unmarked flags aren't clearing properly.
This is caused by caching.
Clear your browser cache, including cookies, relogin and try again.
If you are viewing topics then pressing back, and the flags aren't cleared, some browsers cache last viewed pages, press refresh to reload the page. This should fix the problem.
“When you prepare for everything, you’re ready for anything.” - Bill Walsh

mergy
Member
Member
Posts: 147
Joined: February 5th, 2010, 12:44 pm
THS Average: 200
Positive Axis Point: 5>1^
Speed: 16 offhand
Rev Rate: 240
Axis Tilt: 15
Axis Rotation: 47

Re: problem with posts?

Post by mergy » March 21st, 2013, 8:57 pm

well I tried clearing cache,cookies,etc., * reloged in. still the same problem. in the past when I was in the index and pressed a red pinned topic & then when back to same index, the topic I just read had the red pin removed, showing that I had read it & so I could move on to next topic that was pinned read & not reread the topic I had just read because the red pin had not been removed like before. Any how I noticed now, if I pay attention to topic titles & finish all topics in that index and all topics are still red pinned, although read, & I move to other index, those topics in the index I just left have all the red pins removed. So, I tried your suggestion on refresh & the ways this works now is after pressing topic and reading such & then going back to index for next topic, the topic I just read before returning to index is still red tagged. So if I do REFRESH then the red tag removes from the one I read. This works but just causes an extra step I didn't have to do before. thanx 4 help!

Post Reply